sâmbătă, 29 august 2009

Luna iulie

Buna :) sa zicem ca ar fi prima oara cand vreau sa impart ceva si cu alti oameni :)
Eu am avut o tentativa in martie de a posta ceva pe blog dar nu stiu ce m-a oprit :-? poate lenea ;))
sa zicem cam acum 7 luni :d
Vara asta am trecut prin multe chestii placute dar si neplacute :) sa incep cu cele neplacute :) : cam pe la inceputul verii totul a fost ok :-?? terminasem cu scoala 3 luni fara profesori si de` ca fiecare plod :uraaa fara scoala ! si ma hotarasc sa merg la mare cateva zile :-? . Zis si facut , imi fac bagajul si a doua zi dimineata eram deja pe drum.
Eu pregatindu-ma , imi scrisesem niste melodii pe un cd :-? sa ascult in drum spre destinatie , dar la dracu ! nu merge cd-ul ! imi venea sa ma impusc ! dar mi-am adus aminte ca am baterie la telefon, imi pun castile si ascult muzica. Drumul spre mare a fost usor :-? din punctul meu de vedere . Ajunsa la mare cam pe la 12 :-?? plecata de dimineata de pe la 7 :-?? , ma duc sa intreb daca au camere libere la hotel :) ; am gasit camera mi-am lasat ce aveam de lasat si mi-am pus costumul de baie . Intru in mare si stau acolo vreo ora :d ma balaceam si eu pe acolo , mai ies cateva minute din apa ... ma usuc intru iar :) de data asta mai mult tim :) aproape 2 ore .
Ma cheama bunicul meu afara din apa sa intre si el apoi mergem sa mancam la plimba tava :x ; au aia o mancare buna de te lingi pe degete :x.
bun na intoarcem pe nisip si stam pana pe la vreo 8 seara . Tot asa si urmatoarea zi , ajung in camera de hotel ma uit in oglinda si vad ca eram rosie ca racu ma dau eu cu solutii chestii trestii :-?? am pus mana pe fata bai eram arsa !
Mai stau ce mai stau la mare apoi ma indrept spre casa ,arsa de soare si cu ochii mei albastri proeminenti . Dupa cateva ore de drum ajung acasa ,obosita ca fiecare om .
CAm dupa vreo 2 zile ma urc in autobuz ,102 parca :-?? ;deodata lumea incepe sa imi arunce priviri ciudate ca si cum as avea vreo boala :| si eu tip se uita mult mai ciudat la mine , si eu enervata de privirile insistente ii spun : " ce te uiti ma ca boul la poarta noua ? nu ai mai vazut o arsura solara ?! " -ziua aia a fost una oribila ( asta a fost in luna iulie parca :-?? ca in iunie nu am facut cine stie ce )